Elérhetőségek
hello [kukac] magnetictraining.hu +36-30/749-1409 2315 Szigethalom, Cseresznyés utca 8 REGGEL hétfő - péntek 06:00 - 12:00 DÉLUTÁN hétfő - péntek 15:00 - 20:00
Kövessen minket
Image Alt

Ismerj meg

Mozgásra születtem

M

 

Pintér Zoltán vagyok, a Magnetic Tréning alapítója és edzője.

Gyerekkorom óta meghatározó eleme az életemnek a sport. Egész kis koromban kezdtem el, már 9 évesen igazolt labdarúgó voltam Csepelen. A Csepel SC után a Kispest Honvédhoz kerültem, és ott végigjártam a ranglétrát, majd a felnőttcsapatnál kaptam profi szerződést. Ezek után szerepeltem a Sopron, Vasas, DVTK, csapataiban, több mint 300 alkalommal játszottam NB 1-es mérkőzésen. Sikerült szerepelnem utánpótlás-, olimpiai, és felnőttválogatottban is. A foci mellett mindig találtam időt arra, hogy a lovak közelében lehessek. A mai napig meghatározó szerepe van az életemben a lovaknak, lovaglásnak.

Élsportolóként testközelből tapasztalhattam meg, hogy mennyire fontos a kiváló fizikai állapot a magas szintű teljesítmény elérése érdekében. Ezért profi pályafutásom alatt is nagy hangsúlyt fektettem a fizikai képességeim fejlesztésére. Maximalista vagyok, ezért nélkülözhetetlen, hogy nem csak gyakorlatban, hanem elméletben is fejlesszem tudásom a sporttudomány területén.

A Semmelweis Egyetem Sporttudomány Karán rekreáció- és sportmenedzserszakon végeztem 2008-ban. Folyamatosan fejlesztem a tudásom, edzéseszközök, edzéstervezés, anatómia, testtartáselemzés, mozgáselemzés és -javítás területein. Elengedhetetlen része az életemnek a tanulás, annak érdekében, hogy a vendégeimnek olyan mozgásalapú, helyes mozgásmintákra épülő edzéseket mutassak, amik a szabad fájdalom mentes mozgást garantálják. Edzéseim középpontjában a holisztikus szemlélet áll, mely során az egész testet – csontok, izmok, kötőszövet, idegrendszer – érintő, a teljességre törekvő mozgások állnak.

Ha kérdésed merülne fel, írj bátran a pinyo [kukac] magnetictraining.hu e-mail címre.

Végzettségeim

V

A sport mellett szenvedélyem, hogy folyamatosan fejlődjek, ezért napi szinten képzem magam és ennek megfelelően a Magnetic edzésprogramot is!

Elért eredményeim

E

2011 óta saját termem és saját edzésprogramom van, melyet napi szinten fejlesztek a résztvevők képeségeinek és szükségleteinek megfelelően.

2x-es Magyar Kupa Győztes:

1995 Kispest Honvéd FC 

2005 Sopron FC

 

Döntős:

2007 Vasas SC

Magyar bajnokságban legjobb elért helyezés 5. 

2004 Sopron FC

2007 Vasas SC

Amatőr lovasként 115 cm-ig minősültem

Pest megyei és Regionális döntőre minősülés

Vedd kezedbe az életed

A legfrissebb blog bejegyzések